Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Panzanella salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
erivärisiä tomaatteja
2 kpl
buffalomozzarellaa
1 kpl
kesäkurpitsa
1 kpl
iso punainen paprika
1/2 kpl
punasipuli
1/2 kpl
purkillista Kalamata-oliiveja
3 kpl
siivua maalaisleipää
1 kpl
ruukku basilikaa
1/2 kpl
purkillista isoja kapriksia
3 rkl
oliiviöljyä
1/2 kpl
sitruunan mehu
suolaa, pippuria, ripaus sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä grilli kuumaksi.

2

Puolita paprika ja poista siemenkota. Grillaa paprikanpuolikkaita kuoriosa alaspäin kunnes pinta on musta. Laita sivuun jäähtymään. Hiero jäähtyneestä paprikasta kuori irti ja leikkaa suikaleiksi.

3

Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ½ cm paksuisiksi viipaleiksi. Grillaa n. 5 minuuttia molemmin puolin. Pilko kukin grillattu siivu 3-4 osaan.

4

Pilko tomaatit, poista oliiveista kivet, silppua sipuli ja puolita kaprikset. Leikkaa leivät isoiksi paloiksi.

5

Kaada syvään kulhoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola, pippuri ja ripaus sokeria. Lisää kaikki pilkotut kasvikset ja leipä. Sekoita hyvin. Anna vetäytyä vähintään tunti ennen tarjoilua.

6

Revi basilika ja mozzarella salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.