Panzanella salaatti
Panzanella salaatti
Yhteistyössä

Panzanella salaatti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gerivärisiä tomaatteja
2 kplbuffalomozzarellaa
1 kplkesäkurpitsa
1 kpliso punainen paprika
1/2 kplpunasipuli
1/2 kplpurkillista kalamata-oliiveja
3 kplsiivua maalaisleipää
1 kplruukku basilikaa
1/2 kplpurkillista isoja kapriksia
3 rkloliiviöljyä
1/2 kplsitruunan mehu
suolaa, pippuria, ripaus sokeria

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä grilli kuumaksi.

  2. 2

    Puolita paprika ja poista siemenkota. Grillaa paprikanpuolikkaita kuoriosa alaspäin kunnes pinta on musta. Laita sivuun jäähtymään. Hiero jäähtyneestä paprikasta kuori irti ja leikkaa suikaleiksi.

  3. 3

    Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ½ cm paksuisiksi viipaleiksi. Grillaa n. 5 minuuttia molemmin puolin. Pilko kukin grillattu siivu 3-4 osaan.

  4. 4

    Pilko tomaatit, poista oliiveista kivet, silppua sipuli ja puolita kaprikset. Leikkaa leivät isoiksi paloiksi.

  5. 5

    Kaada syvään kulhoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola, pippuri ja ripaus sokeria. Lisää kaikki pilkotut kasvikset ja leipä. Sekoita hyvin. Anna vetäytyä vähintään tunti ennen tarjoilua.

  6. 6

    Revi basilika ja mozzarella salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä