Paprika-parsakaalislaw
Paprika-parsakaalislaw
Yhteistyössä

Paprika-parsakaalislaw

Arvostele resepti
5 Annosta

30 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Amerikassa parsakaalien käyttäminen kokonaisuudessaan raastettuna coleslaw'n pohjaan on ollut jo hetken muotia. Parsakaalilla ja erivärisillä paprikoilla höystetty salaatti nostaa perinteisen pizzeriaraastesalaatin uusiin ulottuvuuksiin.

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1 kplparsakaali
1/4 kaali
1/2 punainen paprika
1/2 keltainen paprika
1/2 vihreä paprika

Kastike

2 tldijon sinappia
2 rklpunaviinietikkaa
1 dloliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
1 rklsokeria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa parsakaalin nuput mandoliinilla ohuiksi viipaleiksi. Raasta kuorittu parsakaalin varsi sekä kaali. Älä huolehdi parsakaalista irtoavista nupuista, ne maistuvat kyllä salaatin seassa.

    MääräAinesosa
    1 kplparsakaali
    1/4 kaali
  2. 2

    Suikaloi paprikat ohueksi.

    MääräAinesosa
    1/2 vihreä paprika
    1/2 punainen paprika
    1/2 keltainen paprika
  3. 3

    Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää salaattiin. Sekoita ja tarjoile parsakaalislaw esimerkiksi pizzan kanssa!

    MääräAinesosa
    mustapippuria
    1 dloliiviöljyä
    2 rklpunaviinietikkaa
    2 tldijon sinappia
    suolaa
    1 rklsokeria

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1/4 kaali, 1/2 punainen paprika, 1/2 keltainen paprika, 1/2 vihreä paprika, 2 rkl punaviinietikkaa, Suolaa, Mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Kuvat:
TOK
9.2.2019
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä