Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pariloitu sisäfileepihvi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
naudan sisäfileepihviä, paksuus n. 3 cm
oliiviöljyä ja rosmariininneulasia
savusuolahiutaleita ja pippuria
lisukkeeksi mehukasta sitruunaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Litistä naudanfileepihvit kämmenellä. Hiero morttelissa rosmariinia ja sekoita se oliiviöljyn joukkoon. Hiero öljyä pihveille ja jätä ne odottamaan kypsentämistä.

2

Paahda pihvejä parilapannulla 3 minuuttia molemmilta puolilta. Anna pihvien kypsyä pannulla rauhassa. Pihvi irtoaa pannusta itsestään silloin, kun syyt ovat sulkeutuneet ja pihvi saanut kauniin ruskean pinnan.

3

Mausta pihvi savusuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla ja nosta uuniin vielä 4 minuutiksi.

4

Tarjoile uunilinssien kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.