Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Parmesaaniranskalaiset

Parmesaaniranskalaiset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

8 kpl
isoa jauhoista perunaa
1/2 dl
rypsiöljyä
1 kpl
½ dl hienoksi raastettua parmesaania
suolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Huuhtele perunat huolellisesti ja leikkaa paksuiksi tikuiksi.

2

Keitä suolatussa vedessä 5-7 minuuttia. Kaada varovasti siivilään ja anna veden haihtua. Voit varovasti painella perunatikut kuivaksi esim. talouspaperilla.

3

Sekoita kulhossa öljy ja parmesaaniraaste. Pyörittele perunoita öljy-juustoseoksessa ja levitä leivinpaperille vuoratulle pellille.

4

Paista 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia kunnes ovat kypsiä ja saaneet hieman väriä.

5

Mausta suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.