Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsainen primaverafettuccine

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
vihreää parsaa
1 dl
edamame-papuja tai herneitä
100 g
litteitä herneenpalkoja
250 g
tuorefettuccinea

Kastike

1 kpl
valkosipulinkynsi
25 g
voita
1 kpl
sitruunan kuoriraaste ja mehu
1 dl
kuivaa valkoviiniä tai kasvislientä
2 dl
kuohukermaa
100 g
raastettua parmesaania
sormisuolaa, mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Tee ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hauduta se pannulla voissa pehmeäksi. Lisää sitruunan kuoriraaste ja mehu. Kaada joukkoon valkoviini ja kerma. Kiehauta ja anna hautua, kunnes kastike paksuuntuu hieman. Sekoita joukkoon parmesaani. Mausta suolalla ja pippurilla.

2

Poista parsoista kova tyvi. Leikkaa parsat sopiviksi suupaloiksi. Keitä parsoja ja papuja 2 minuuttia. Lisää pasta ja herneenpalot. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta pasta ja kasvikset.

3

Yhdistä kastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 27.4.2018
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.