Parsainen primaverafettuccine
Parsainen primaverafettuccine
Yhteistyössä

Parsainen primaverafettuccine

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gvihreää parsaa
1 dledamame-papuja tai herneitä
100 glitteitä herneenpalkoja
250 gtuorefettuccinea

Kastike

1 kplvalkosipulinkynsi
25 gvoita
1 kplsitruunan kuoriraaste ja mehu
1 dlkuivaa valkoviiniä tai kasvislientä
2 dlkuohukermaa
100 graastettua parmesaania
sormisuolaa, mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. 1

    Tee ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hauduta se pannulla voissa pehmeäksi. Lisää sitruunan kuoriraaste ja mehu. Kaada joukkoon valkoviini ja kerma. Kiehauta ja anna hautua, kunnes kastike paksuuntuu hieman. Sekoita joukkoon parmesaani. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Poista parsoista kova tyvi. Leikkaa parsat sopiviksi suupaloiksi. Keitä parsoja ja papuja 2 minuuttia. Lisää pasta ja herneenpalot. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta pasta ja kasvikset.

  3. 3

    Yhdistä kastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä