Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 400 g | vihreää parsaa |
| 1 dl | edamame-papuja tai herneitä |
| 100 g | litteitä herneenpalkoja |
| 250 g | tuorefettuccinea |
| Kastike | |
|---|---|
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 25 g | voita |
| 1 kpl | sitruunan kuoriraaste ja mehu |
| 1 dl | kuivaa valkoviiniä tai kasvislientä |
| 2 dl | kuohukermaa |
| 100 g | raastettua parmesaania |
| sormisuolaa, mustapippuria myllystä | |
Tee ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hauduta se pannulla voissa pehmeäksi. Lisää sitruunan kuoriraaste ja mehu. Kaada joukkoon valkoviini ja kerma. Kiehauta ja anna hautua, kunnes kastike paksuuntuu hieman. Sekoita joukkoon parmesaani. Mausta suolalla ja pippurilla.
Poista parsoista kova tyvi. Leikkaa parsat sopiviksi suupaloiksi. Keitä parsoja ja papuja 2 minuuttia. Lisää pasta ja herneenpalot. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta pasta ja kasvikset.
Yhdistä kastikkeen kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | vihreää parsaa |
| 1 dl | edamame-papuja tai herneitä |
| 100 g | litteitä herneenpalkoja |
| 250 g | tuorefettuccinea |
Kastike | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 25 g | voita |
| 1 kpl | sitruunan kuoriraaste ja mehu |
| 1 dl | kuivaa valkoviiniä tai kasvislientä |
| 2 dl | kuohukermaa |
| 100 g | raastettua parmesaania |
| sormisuolaa, mustapippuria myllystä | |
Tee ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hauduta se pannulla voissa pehmeäksi. Lisää sitruunan kuoriraaste ja mehu. Kaada joukkoon valkoviini ja kerma. Kiehauta ja anna hautua, kunnes kastike paksuuntuu hieman. Sekoita joukkoon parmesaani. Mausta suolalla ja pippurilla.
Poista parsoista kova tyvi. Leikkaa parsat sopiviksi suupaloiksi. Keitä parsoja ja papuja 2 minuuttia. Lisää pasta ja herneenpalot. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta pasta ja kasvikset.
Yhdistä kastikkeen kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.