Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pasta carbonara parmankinkusta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
pkt tuorepastaa
1 kpl
sipuli
1 kpl
valkosipulinkynsi
2 dl
kermaa
100 g
parmesaaniraastetta
3 kpl
kananmunan keltuaista
1 rkl
voita
120–140 g parmankinkkua
suolaa ja mustapippuria
basilikaa tai timjamia

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä tuorepasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, jätä purutuntuma.

2

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipuli.

3

Suikaloi kinkku.

4

Sekoita kerma, keltuaiset ja parmesaanijuusto keskenään.

5

Paista sipulit ja kinkku pannulla. Lisää pannulle keitetty pasta ja kermaseos. Kuumenna ja sekoita, kunnes muna-kermaseos alkaa hyytyä. Lisää lopuksi voi ja tuoreita yrttejä, esim. basilikaa tai timjamia.

6

Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.