Pasta carbonara parmankinkusta
Pasta carbonara parmankinkusta
Yhteistyössä

Pasta carbonara parmankinkusta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplpkt tuorepastaa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
2 dlkermaa
100 gparmesaaniraastetta
3 kplkananmunan keltuaista
1 rklvoita
120–140 g parmankinkkua
suolaa ja mustapippuria
basilikaa tai timjamia

Valmistus

  1. 1

    Keitä tuorepasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, jätä purutuntuma.

  2. 2

    Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipuli.

  3. 3

    Suikaloi kinkku.

  4. 4

    Sekoita kerma, keltuaiset ja parmesaanijuusto keskenään.

  5. 5

    Paista sipulit ja kinkku pannulla. Lisää pannulle keitetty pasta ja kermaseos. Kuumenna ja sekoita, kunnes muna-kermaseos alkaa hyytyä. Lisää lopuksi voi ja tuoreita yrttejä, esim. basilikaa tai timjamia.

  6. 6

    Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä