Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 kpl | pkt tuorepastaa / 350 g kuivapastaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 kpl | pkt pekonia |
| 2 dl | kermaa |
| 100 g | parmesaaniraastetta |
| 3 kpl | kananmunan keltuaista |
| suolaa ja mustapippuria | |
| basilikaa tai timjamia |
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, jätä purutuntuma.
Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipuli.
Suikaloi pekoni.
Sekoita kerma, keltuaiset ja parmesaanijuusto keskenään.
Paista sipulit ja pekonit pannulla. Lisää pannulle keitetty pasta ja muna-kermaseos. Kuumenna ja sekoita, kunnes muna-kermaseos alkaa hyytyä. Lisää lopuksi tuoreita yrttejä, esim. basilikaa tai timjamia.
Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
arvosana5/5
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | pkt tuorepastaa / 350 g kuivapastaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 kpl | pkt pekonia |
| 2 dl | kermaa |
| 100 g | parmesaaniraastetta |
| 3 kpl | kananmunan keltuaista |
| suolaa ja mustapippuria | |
| basilikaa tai timjamia |
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, jätä purutuntuma.
Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipuli.
Suikaloi pekoni.
Sekoita kerma, keltuaiset ja parmesaanijuusto keskenään.
Paista sipulit ja pekonit pannulla. Lisää pannulle keitetty pasta ja muna-kermaseos. Kuumenna ja sekoita, kunnes muna-kermaseos alkaa hyytyä. Lisää lopuksi tuoreita yrttejä, esim. basilikaa tai timjamia.
Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.