Patapasta
Patapasta
Yhteistyössä

Patapasta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplappelsiinin mehu
1 kplkesäkurpitsa
2 kplporkkanaa
1 kplfenkoli
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 dlsweet chili –kastiketta
2 rklkanafondia
3 dlruokakermaa
3 dlvettä
n. 300 g pennepastaa
n. 300 g kanan fileesuikaleita
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Kuori porkkana ja sipulit, suikaloi. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa neljään osaan ja suikaloi. Halkaise fenkoli, leikkaa kanta pois ja suikaloi.

  2. 2

    Lämmitä padassa öljy ja paista kanan fileesuikaleet kypsiksi. Lisää porkkanat ja sipulit. Anna kuullottua hetken. Lisää muut vihannekset, appelsiinimehu, kerma, vesi, kanafondi, sweet chili -kastike ja pennepastat. Anna hautua kannen alla, kunnes pastat ovat kypsät. Tarkista ruoan suolaisuus.

  3. 3

    Jos haluat vahvemman appelsiinin maun, raasta oranssi osa kuoresta ja lisää haudutushetkellä.

    Patapastassa pastat kypsyvät pastakastikkeessa. Jos haudutat ruoan ilman kantta, muista tarkistaa välillä, että nestettä on tarpeeksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä