Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Patapasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
appelsiinin mehu
1 kpl
kesäkurpitsa
2 kpl
porkkanaa
1 kpl
fenkoli
1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 dl
sweet chili –kastiketta
2 rkl
kanafondia
3 dl
ruokakermaa
3 dl
vettä
n. 300 g pennepastaa
n. 300 g kanan fileesuikaleita
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori porkkana ja sipulit, suikaloi. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa neljään osaan ja suikaloi. Halkaise fenkoli, leikkaa kanta pois ja suikaloi.

2

Lämmitä padassa öljy ja paista kanan fileesuikaleet kypsiksi. Lisää porkkanat ja sipulit. Anna kuullottua hetken. Lisää muut vihannekset, appelsiinimehu, kerma, vesi, kanafondi, sweet chili -kastike ja pennepastat. Anna hautua kannen alla, kunnes pastat ovat kypsät. Tarkista ruoan suolaisuus.

3

Jos haluat vahvemman appelsiinin maun, raasta oranssi osa kuoresta ja lisää haudutushetkellä.

Patapastassa pastat kypsyvät pastakastikkeessa. Jos haudutat ruoan ilman kantta, muista tarkistaa välillä, että nestettä on tarpeeksi.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.