Patee- ja juustopalat - Yhteishyvä

Patee- ja juustopalat

Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Rukiista kokojyväleipää, esim. täysjyvä real
Maksapateeta
Kivettömiä, maustettuja oliiveja
Sinihomejuustoa
Siemenettömiä viinirypäleitä tai kuorittuja saksanpähkinöitä
Valkosipulilevitettä halutessasi

Näin teet

1

Sipaise leipäviipaleille levitettä ja jaa viipaleet pieniksi paloiksi. Nosta päälle paksut, samankokoiset palat maksapasteijaa. Työnnä tikut leipään asti ja niiden päihin oliivit. Tai päällystä leipäpalat juustokolmioilla, lävistä tikuilla ja koristele rypäleillä.Voit myös ottaa paksusta pateeviipaleesta muotilla kakkuja vadille tai painaa pähkinänpuolikkaan homejuustokuutioon.Varaa jokaiselle syöjälle jokaista pikkupalaa ainakin 2 kpl.Valmista tikkupalat huolella sarjatyönä lautasille etukäteen. Säilytä ne jääkaapissa tarjoamiseen asti.

Resepti
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa