Patee- ja juustopalat | Patee | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Patee- ja juustopalat

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Rukiista kokojyväleipää, esim. täysjyvä real
Maksapateeta
Kivettömiä, maustettuja oliiveja
Sinihomejuustoa
Siemenettömiä viinirypäleitä tai kuorittuja saksanpähkinöitä
Valkosipulilevitettä halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sipaise leipäviipaleille levitettä ja jaa viipaleet pieniksi paloiksi. Nosta päälle paksut, samankokoiset palat maksapasteijaa. Työnnä tikut leipään asti ja niiden päihin oliivit. Tai päällystä leipäpalat juustokolmioilla, lävistä tikuilla ja koristele rypäleillä.Voit myös ottaa paksusta pateeviipaleesta muotilla kakkuja vadille tai painaa pähkinänpuolikkaan homejuustokuutioon.Varaa jokaiselle syöjälle jokaista pikkupalaa ainakin 2 kpl.Valmista tikkupalat huolella sarjatyönä lautasille etukäteen. Säilytä ne jääkaapissa tarjoamiseen asti.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.