Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 500 g | ruodotonta lohifileetä |
| 4 rkl | fajitas-mausteseosta |
| 2 rkl | rypsiöljyä |
| Tarjoiluun | |
|---|---|
| 1 kpl | tomaatti kuutioina |
| 1 kpl | avokado kuutioina |
| 1/2 kpl | kesäpunasipuli hienonnettuna |
| 4 rkl | turkkilaista jogurttia |
| 4 rkl | chunky salsaa |
| 1 dl | korianterinlehtiä |
| Lisäksi: | |
Leikkaa lohi nahattomiksi kuutioiksi. Sekoita paloihin mausteseos ja öljy. Paista grillin parilatasolla tai pannulla öljyssä melkein kypsiksi.
Lämmitä tortillat halutessasi. Laita täytteeksi lohta, tomaattia, avokadoa ja sipulia. Viimeistele jogurtilla, salsalla ja korianterilla. Purista päälle hieman limettimehua.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | ruodotonta lohifileetä |
| 4 rkl | fajitas-mausteseosta |
| 2 rkl | rypsiöljyä |
Tarjoiluun | |
| 1 kpl | tomaatti kuutioina |
| 1 kpl | avokado kuutioina |
| 1/2 kpl | kesäpunasipuli hienonnettuna |
| 4 rkl | turkkilaista jogurttia |
| 4 rkl | chunky salsaa |
| 1 dl | korianterinlehtiä |
Lisäksi: | |
Leikkaa lohi nahattomiksi kuutioiksi. Sekoita paloihin mausteseos ja öljy. Paista grillin parilatasolla tai pannulla öljyssä melkein kypsiksi.
Lämmitä tortillat halutessasi. Laita täytteeksi lohta, tomaattia, avokadoa ja sipulia. Viimeistele jogurtilla, salsalla ja korianterilla. Purista päälle hieman limettimehua.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.