Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pehmeät lohitacot

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
ruodotonta lohifileetä
4 rkl
fajitas-mausteseosta
2 rkl
rypsiöljyä

Tarjoiluun

1 kpl
tomaatti kuutioina
1 kpl
avokado kuutioina
1/2 kpl
kesäpunasipuli hienonnettuna
4 rkl
turkkilaista jogurttia
4 rkl
chunky salsaa
1 dl
korianterinlehtiä

Lisäksi:

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa lohi nahattomiksi kuutioiksi. Sekoita paloihin mausteseos ja öljy. Paista grillin parilatasolla tai pannulla öljyssä melkein kypsiksi.

2

Lämmitä tortillat halutessasi. Laita täytteeksi lohta, tomaattia, avokadoa ja sipulia. Viimeistele jogurtilla, salsalla ja korianterilla. Purista päälle hieman limettimehua.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 22.5.2018
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.