Pehmeät suklaakeksit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pehmeät suklaakeksit kaakaojauheesta

Pehmeät suklaakeksit

Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta
Valmista pehmeät suklaakeksit kaakaojauheesta. Suklaiset pikkuleivät maistuvat esimerkiksi kahvin kanssa.

Ainekset

100 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1 kpl
Muna
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
2 rkl
Kaakaojauhoja
1 rkl
Vaniljasokeria
1/4 tl
Suolaa
1/2 dl
Maitoa

pinnalle:

Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna huolellisesti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Pursota taikinasta peukalon kokoisia tankoja leivinpaperoidulle pellille. Voit myös nostella lusikalla taikinakokkareita pellille. Jätä tilaa pikkuleipien väliin, koska ne leviävät hieman paistamisen aikana. Paista pikkuleivät 200 asteessa uunin keskiosassa 10–12 minuuttia. Nosta jäähtymään ritilälle. Siivilöi jäähtyneiden pikkuleipien pinnalle tomusokeria.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.