Pehmeät suklaakeksit - Yhteishyvä

Pehmeät suklaakeksit

Pehmeät suklaakeksit kaakaojauheesta
Kappaleita
30
Valmista pehmeät suklaakeksit kaakaojauheesta. Suklaiset pikkuleivät maistuvat esimerkiksi kahvin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1 kpl
Muna
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
2 rkl
Kaakaojauhoja
1 rkl
Vaniljasokeria
1/4 tl
Suolaa
1/2 dl
Maitoa

PINNALLE:

Tomusokeria

Näin teet

1

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna huolellisesti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Pursota taikinasta peukalon kokoisia tankoja leivinpaperoidulle pellille. Voit myös nostella lusikalla taikinakokkareita pellille. Jätä tilaa pikkuleipien väliin, koska ne leviävät hieman paistamisen aikana. Paista pikkuleivät 200 asteessa uunin keskiosassa 10–12 minuuttia. Nosta jäähtymään ritilälle. Siivilöi jäähtyneiden pikkuleipien pinnalle tomusokeria.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
Muokattu: 10.1.2019
Jaa Somessa