Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gmaustamatonta porsaan sisäfileetä
1 tlsuolaa
2 tlprovencen-yrttiseosta
2 rklsinappia
150 gpekonia

Valmistus

  1. 1

    Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä kalvot. Mausta liha suolalla ja yrttisekoituksella. Sivele pinnalle sinappia. Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C. Leikkaa viipaleiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä