Pekonifilee - Yhteishyvä

Pekonifilee

Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Maustamatonta porsaan sisäfileetä
1 tl
Suolaa
2 tl
Provencen-yrttiseosta
2 rkl
Sinappia
150 g
Pekonia

Näin teet

1

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä kalvot. Mausta liha suolalla ja yrttisekoituksella. Sivele pinnalle sinappia. Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C. Leikkaa viipaleiksi.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 24.11.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa