Pekonifilee
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 700 g | maustamatonta porsaan sisäfileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 2 tl | provencen-yrttiseosta |
| 2 rkl | sinappia |
| 150 g | pekonia |
- 1.
Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä kalvot. Mausta liha suolalla ja yrttisekoituksella. Sivele pinnalle sinappia. Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C. Leikkaa viipaleiksi.
Pekonifilee
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | maustamatonta porsaan sisäfileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 2 tl | provencen-yrttiseosta |
| 2 rkl | sinappia |
| 150 g | pekonia |
Valmistus
- 1
Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä kalvot. Mausta liha suolalla ja yrttisekoituksella. Sivele pinnalle sinappia. Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C. Leikkaa viipaleiksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












