Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pekonifilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Maustamatonta porsaan sisäfileetä
1 tl
Suolaa
2 tl
Provencen-yrttiseosta
2 rkl
Sinappia
150 g
Pekonia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä kalvot. Mausta liha suolalla ja yrttisekoituksella. Sivele pinnalle sinappia. Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C. Leikkaa viipaleiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 24.11.2011
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.