Pekonifilee
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 700 g | maustamatonta porsaan sisäfileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 2 tl | provencen-yrttiseosta |
| 2 rkl | sinappia |
| 150 g | pekonia |
- 1.
Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä kalvot. Mausta liha suolalla ja yrttisekoituksella. Sivele pinnalle sinappia. Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C. Leikkaa viipaleiksi.
Pekonifilee
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | maustamatonta porsaan sisäfileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 2 tl | provencen-yrttiseosta |
| 2 rkl | sinappia |
| 150 g | pekonia |
Valmistus
- 1
Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä kalvot. Mausta liha suolalla ja yrttisekoituksella. Sivele pinnalle sinappia. Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C. Leikkaa viipaleiksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























