Pekonifilee | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pekonifilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Maustamatonta porsaan sisäfileetä
1 tl
Suolaa
2 tl
Provencen-yrttiseosta
2 rkl
Sinappia
150 g
Pekonia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä kalvot. Mausta liha suolalla ja yrttisekoituksella. Sivele pinnalle sinappia. Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C. Leikkaa viipaleiksi.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 24.11.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.