Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pekonirösti

Pekonirösti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

1 tl
suolaa
6 kpl
viipaletta savustettua pekonia suikaleina
1/2 dl
Virgino- kylmäpuristettua valkosipuliöljyä
2-3 isoa Rosamunda-perunaa
1 hienonnettu salottisipuli
jauhettua valkopippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuumenna paistinpannu, lisää pekonikuutiot ja hienonnettu sipuli. Kuullota miedolla lämmöllä kypsäksi, laita sivuun.

2

Laita perunat kattilaan. Peitä kylmällä vedellä, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 8-10 minuuttia.

3

Kuori ja raasta perunat lämpiminä ja sekoita raasteen joukkoon sipuli ja pekoni. Mausta ripauksella suolaa ja valkopippuria.

4

Muotoile massasta pieniä pyöreitä ja litteitä kakkuja. Paista miedolla lämmöllä valkosipuliöljyssä kypsiksi ja tarjoa kuumana.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.