Voitele uunipelti hyvin. Levitä kohmeiset perunat pellille. Hienonna anjovikset ja painele ne perunoiden joukkoon. Mausta pippurilla. Valuta anjovisliemi ja kerma päälle. Lisää voi nokareina ja ripottele korppujauhot pinnalle.
Kypsennä kiusausta 225-asteisen uunin yläosassa 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniisti ruskistunut. Koristele tillillä.
VInkki: Sekoita lisäkkeeksi nopea punajuurisalaatti suikaloiduista etikkapunajuurista, omenakuutioista ja jogurtista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
286
1198
22,8 g
14,0 g
16,5 g
2,5 g
1,0 g
3,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl (1/4 tl) rouhittua mustapippuria,
3 rkl Hienonnettua tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli