Persikka-kookosmuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Persikka-kookosmuffinit

Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Kookoshiutaleita
3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 kpl
(425 g) säilykepersikoita
1/2 dl
Persikoiden lientä
1/2 dl
Juoksevaa margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta ja kuutioi persikat, säästä liemi. Vaahdota munat ja sokerit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Nostele varovasti puolet jauhoista taikinaan. Sekoita joukkoon persikat ja liemi. Lisää loput jauhot ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 18.9.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.