Persikkaherkku - Yhteishyvä

Persikkaherkku

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Säilykepersikoita
1 kpl
Sitruunarahkaa
2 dl
Kuohukermaa
1 tl
Vaniljasokeria
1 kpl
Patukka cashewnugaata (jannis)

Näin teet

1

Valuta persikat hyvin lävikössä ja kuutioi ne sitten pienehköiksi kuutioiksi. Vaahdota kerma ja rouhi nugaatanko. Sekoita rahkan joukkoon persikat, kermavaahto, vaniljasokeri ja suurin osa nugaarouheesta. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan sokeria. Lusikoi seos jälkiruokakulhoon tai annosmaljoihin. Sirottele pinnalle loppu nugaarouhe.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa