Persikkaherkku

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsäilykepersikoita
1 kplsitruunarahkaa
2 dlkuohukermaa
1 tlvaniljasokeria
1 kplpatukka cashewnugaata (jannis)

Valmistus

  1. 1

    Valuta persikat hyvin lävikössä ja kuutioi ne sitten pienehköiksi kuutioiksi. Vaahdota kerma ja rouhi nugaatanko. Sekoita rahkan joukkoon persikat, kermavaahto, vaniljasokeri ja suurin osa nugaarouheesta. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan sokeria. Lusikoi seos jälkiruokakulhoon tai annosmaljoihin. Sirottele pinnalle loppu nugaarouhe.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä