Pese perunat ja keitä kuorineen napakan kypsiksi. Anna jäähtyä tunnin ajan. Kuori ja lohko perunat neljän osaan ja paista öljyssä rapeiksi.
Raasta perunoiden joukkoon puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehu. Jauha pinjansiemenet, valkosipulinkynsi, parmesaani ja persilja karkeaksi. Sekoita joukkoon öljy. Sekoita persiljapesto lämpimiin perunoihin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
188
788
8,5 g
1,0 g
22,2 g
1,0 g
1,8 g
4,2 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunaa,
Öljyä,
Valkosipulinkynsi,
2 rkl Parmesaaniraastetta,
Ruukku persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli