Pese perunat ja keitä kuorineen napakan kypsiksi. Anna jäähtyä tunnin ajan. Kuori ja lohko perunat neljän osaan ja paista öljyssä rapeiksi.
Raasta perunoiden joukkoon puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehu. Jauha pinjansiemenet, valkosipulinkynsi, parmesaani ja persilja karkeaksi. Sekoita joukkoon öljy. Sekoita persiljapesto lämpimiin perunoihin.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
788
188
8,5 g
1,0 g
22,2 g
1,0 g
1,8 g
4,2 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunaa,
Öljyä,
Valkosipulinkynsi,
2 rkl Parmesaaniraastetta,
Ruukku persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli