Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persiljapestoperunat

Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Kiinteitä pieniä perunoita
1/2 kpl
Sitruunaa

Paistamiseen

Öljyä

Persiljapesto

4 rkl
Pinjansiemeniä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Parmesaaniraastetta
1 kpl
Ruukku persiljaa
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese perunat ja keitä kuorineen napakan kypsiksi. Anna jäähtyä tunnin ajan. Kuori ja lohko perunat neljän osaan ja paista öljyssä rapeiksi.

Raasta perunoiden joukkoon puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehu. Jauha pinjansiemenet, valkosipulinkynsi, parmesaani ja persilja karkeaksi. Sekoita joukkoon öljy. Sekoita persiljapesto lämpimiin perunoihin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

188

788

8,5 g

1,0 g

22,2 g

1,0 g

1,8 g

4,2 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunaa,

Öljyä,

Valkosipulinkynsi,

2 rkl Parmesaaniraastetta,

Ruukku persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli