Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna-savulohisalaatti "in a Jar"

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
savulohta
1 dl
Lindahls tsatsikia
100 g
edamamepapuja
100 g
fetajuustoa murustettuna
15 kpl
kirsikkatomaattia
1/2 dl
silputtua minttua
1 kpl
ruukku salaattia (revittynä)
2 kpl
kourallista pinaattia
n. 350 g varhaisperunoita
puolikas kuutioitu kurkku

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä perunat ja anna jäähtyä tai käytä vaikka eiliset keitetyt perunat.

2

Leikkaa perunoista ½ cm paksuisia viipaleita.

3

Keitä edamamepapuja n 6 minuuttia.

4

Lusikoi purkin pohjalle tsatsiki kastikkeeksi. Lisää seuraavaksi perunat ja savulohi.

5

Lisää loput ainekset, salaatti viimeiseksi, ja laita kansi päälle.

6

Sekoita salaatti juuri ennen tarjoilua kääntelemällä purkkia muutaman kerran ylösalaisin. Kaada kulhoon.

Purkissa salaatti on kätevä ottaa mukaan esim. piknikille.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.