Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 250 g | savulohta |
| 1 dl | lindahls tsatsikia |
| 100 g | edamamepapuja |
| 100 g | fetajuustoa murustettuna |
| 15 kpl | kirsikkatomaattia |
| 1/2 dl | silputtua minttua |
| 1 kpl | ruukku salaattia (revittynä) |
| 2 kpl | kourallista pinaattia |
| n. 350 g varhaisperunoita | |
| puolikas kuutioitu kurkku |
Keitä perunat ja anna jäähtyä tai käytä vaikka eiliset keitetyt perunat.
Leikkaa perunoista ½ cm paksuisia viipaleita.
Keitä edamamepapuja n 6 minuuttia.
Lusikoi purkin pohjalle tsatsiki kastikkeeksi. Lisää seuraavaksi perunat ja savulohi.
Lisää loput ainekset, salaatti viimeiseksi, ja laita kansi päälle.
Sekoita salaatti juuri ennen tarjoilua kääntelemällä purkkia muutaman kerran ylösalaisin. Kaada kulhoon.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | savulohta |
| 1 dl | lindahls tsatsikia |
| 100 g | edamamepapuja |
| 100 g | fetajuustoa murustettuna |
| 15 kpl | kirsikkatomaattia |
| 1/2 dl | silputtua minttua |
| 1 kpl | ruukku salaattia (revittynä) |
| 2 kpl | kourallista pinaattia |
| n. 350 g varhaisperunoita | |
| puolikas kuutioitu kurkku |
Keitä perunat ja anna jäähtyä tai käytä vaikka eiliset keitetyt perunat.
Leikkaa perunoista ½ cm paksuisia viipaleita.
Keitä edamamepapuja n 6 minuuttia.
Lusikoi purkin pohjalle tsatsiki kastikkeeksi. Lisää seuraavaksi perunat ja savulohi.
Lisää loput ainekset, salaatti viimeiseksi, ja laita kansi päälle.
Sekoita salaatti juuri ennen tarjoilua kääntelemällä purkkia muutaman kerran ylösalaisin. Kaada kulhoon.
Purkissa salaatti on kätevä ottaa mukaan esim. piknikille.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.