Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perunarieskaa, kylmäsavustettua lohta ja mätiä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Rieska

200 g
kypsää perunaa, kuorittuna
60 g
piimää
40 g
creme fraichea
1 kpl
kananmuna
30 g
tattarijauhoa
30 g
vehnäjauhoa
30 g
voisulaa
5 g
suolaa

Lohi ja mäti

200 g
kylmäsavustettua lohta
30 g
kirjolohenmätiä
100 g
creme fraichea
sitruunankuorta, tilliä, piparjuurta

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.

2

Laita massa pursotinpussiin ja pursota pellille pieniä rieskoja (halkaisija 5 cm). Peitä toisella leivinpaperilla ja kypsennä 120 c uunissa noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Voit myös valmistaa rieskat edellisenä päivänä.

3

Paista rieskat paistinpannulla voissa molemmin puolin ennen tarjoilua.

4

Siivuta lohi ohuiksi siivuiksi ja tee siivuista ruusukkeita.

5

Vatkaa creme fraiche ja mausta se raastetulla sitruunankuorella ja piparjuurella.

6

Pursota maustettu fraiche rieskojen päälle, lisää lohiruusuke, mätiä sekä tilliä koristeeksi.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 12.11.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.