Perunaviipale-lohilaatikko | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Perunaviipale-lohilaatikko

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Lohifileetä
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Sipuli
1/2 rkl
Öljyä
1 1/2 kg
Perunoita
1 dl
Tuoretta tilliä

munamaito:

3 kpl
Munaa
3 dl
Kermaa
3 dl
Maitoa
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Valkopippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista lohifileestä nahka ja ruodot. Ripottele fileelle suola. Kuori ja hienonna sipuli. Hauduta sipulia öljyssä, kunnes se on pehmeää. Kuori ja viipaloi perunat.

Voitele uunivuoka ja lado puolet perunaviipaleista pohjalle, nosta lohipalat, kuullotettu sipuli ja hienonnettu tilli pinnalle. Peitä ruoka lopuilla perunaviipaleilla.

Sekoita munamaidon ainekset ja kaada vuokaan. Kypsennä lohilaatikkoa 175 asteessa reilun tunnin ajan, kunnes perunat ovat kypsiä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.