
Pestolohisalaatti


Ainekset
Kastike
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Keitä pasta suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.
Puolita kirsikkatomaatit, viipaloi punasipuli ja pilko Amerikansalaatti sekä Lollo rosso.
Sekoita pesto pastaan ja yhdistä sitten salaatin ainekset.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoile pestolohisalaatti kastikkeen kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
441
1845
40,0 g
5,2 g
0,5 g
0,2 g
0,8 g
20,5 g
3,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 g minipennepastaa,
250 g kirsikkatomaatteja,
Punasipuli,
Amerikansalaatti,
1/2 Lollo rosso,
70 g parmesaaniraastetta,
1/2 sitruunan mehu,
suolaa,
1/2 rkl sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli