Keitä pasta suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.
Puolita kirsikkatomaatit, viipaloi punasipuli ja pilko Amerikansalaatti sekä Lollo rosso.
Sekoita pesto pastaan ja yhdistä sitten salaatin ainekset.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoile pestolohisalaatti kastikkeen kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1845
441
40,0 g
5,2 g
0,5 g
0,2 g
0,8 g
20,5 g
3,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 g minipennepastaa,
250 g kirsikkatomaatteja,
Punasipuli,
Amerikansalaatti,
1/2 Lollo rosso,
70 g parmesaaniraastetta,
1/2 sitruunan mehu,
suolaa,
1/2 rkl sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli