Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pestolohisalaatti

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Pestolohisalaatti on ruokaisa lisä vaikka juhlapöytään. Savulohi, pasta, pesto ja tuoreet kasvikset saavat viereensä kirpeän sitruunavinegretin, joka viimeistelee annoksen.

Ainekset

400 g
minipennepastaa
250 g
kirsikkatomaatteja
Punasipuli
Amerikansalaatti
1/2 Lollo rosso
2 dl
pestoa
500 g
savulohta
70 g
parmesaaniraastetta

Kastike

1/2 sitruunan mehu
suolaa
1/2 rkl sokeria
1 dl
oliiviöljyä

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Keitä pasta suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.

400 g
minipennepastaa
2

Puolita kirsikkatomaatit, viipaloi punasipuli ja pilko Amerikansalaatti sekä Lollo rosso.

250 g
kirsikkatomaatteja
Punasipuli
Amerikansalaatti
1/2 Lollo rosso
3

Sekoita pesto pastaan ja yhdistä sitten salaatin ainekset.

2 dl
pestoa
500 g
savulohta
70 g
parmesaaniraastetta
4

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoile pestolohisalaatti kastikkeen kera.

1 dl
oliiviöljyä
1/2 rkl sokeria
1/2 sitruunan mehu
suolaa

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 17.10.2018
|
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

441

1845

40,0 g

5,2 g

0,5 g

0,2 g

0,8 g

20,5 g

3,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

400 g minipennepastaa,

250 g kirsikkatomaatteja,

Punasipuli,

Amerikansalaatti,

1/2 Lollo rosso,

70 g parmesaaniraastetta,

1/2 sitruunan mehu,

suolaa,

1/2 rkl sokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli