Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pho bo (vietnamilainen lihakeitto)

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Liemi

2 l
lihalientä
1 kpl
sipuli
3 kpl
siivua inkivääriä
2 kpl
valkosipulinkynttä siivutettuina
3 kpl
tähtianista
2 rkl
sokeria
1/2 dl
kalakastiketta
500 g
keitettyjä riisinuudeleita
300 g
naudan sisäfileetä ohuina siivuina
1 dl
pavunituja
1 kpl
chili ohuina siivuina
3 kpl
limeä lohkoina
2 dl
korianteria ja thaibasilikaa
pala kanelia

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita kaikki liemen ainekset kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 30 min. Siivilöi liemi.

2

Jaa keitetyt nuudelit neljään annoskulhoon ja annostele sisäfileesiivut ja idut niiden päälle.

3

Kaada kuuma liemi kulhoon, niin että se kypsentää lihan.

4

Chili ja yrtit annostelee kukin pöydässä mielensä mukaan, päälle puristetaan vielä limen mehua.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.