Pienet juustokakut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pienet juustokakut

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

100 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
3 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Keltuainen
1 - 2 tl
Kylmää vettä

täyte:

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2 kpl
Keltuaista
1/2 kpl
Sitruunan kuori
1 rkl
Perunajauhoja
1 tl
Vaniljasokeria
3 kpl
Valkuaista
1 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot sekä keltuainen kylmä vesi. Painele taikinasta paloja voideltujen muffinivuokien pohjalle ja reunoille. Pehmennä kulhossa tuorejuustoa. Lisää keltuaiset, raastettu sitruunakuori, perunajauhot sekä vaniljasokeri. Vaahdota erikseen valkuaiset ja lisää lopussa sokeri. Vatkaa kovaksi vaahdoksi. Nostele valkuaisvaahto kevyesti tuorejuustoseokseen. Annostele täyte pohjien päälle. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoile valmiin marjakastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.