Pienet juustokakut

Arvostele resepti
10 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
100 gmargariinia
1 dlsokeria
3 dlvehnäjauhoja
1 kplkeltuainen
1 - 2 tlkylmää vettä

Täyte:

200 gmaustamatonta tuorejuustoa
2 kplkeltuaista
1/2 kplsitruunan kuori
1 rklperunajauhoja
1 tlvaniljasokeria
3 kplvalkuaista
1 dlsokeria

Valmistus

  1. 1

    Sekoita margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot sekä keltuainen kylmä vesi. Painele taikinasta paloja voideltujen muffinivuokien pohjalle ja reunoille. Pehmennä kulhossa tuorejuustoa. Lisää keltuaiset, raastettu sitruunakuori, perunajauhot sekä vaniljasokeri. Vaahdota erikseen valkuaiset ja lisää lopussa sokeri. Vatkaa kovaksi vaahdoksi. Nostele valkuaisvaahto kevyesti tuorejuustoseokseen. Annostele täyte pohjien päälle. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoile valmiin marjakastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä