Pienet juustokakut - Yhteishyvä

Pienet juustokakut

???
Kappaleita
10
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
3 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Keltuainen
1 - 2 tl
Kylmää vettä

TÄYTE:

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2 kpl
Keltuaista
1/2 kpl
Sitruunan kuori
1 rkl
Perunajauhoja
1 tl
Vaniljasokeria
3 kpl
Valkuaista
1 dl
Sokeria

Näin teet

1

Sekoita margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot sekä keltuainen kylmä vesi. Painele taikinasta paloja voideltujen muffinivuokien pohjalle ja reunoille. Pehmennä kulhossa tuorejuustoa. Lisää keltuaiset, raastettu sitruunakuori, perunajauhot sekä vaniljasokeri. Vaahdota erikseen valkuaiset ja lisää lopussa sokeri. Vatkaa kovaksi vaahdoksi. Nostele valkuaisvaahto kevyesti tuorejuustoseokseen. Annostele täyte pohjien päälle. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoile valmiin marjakastikkeen kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa