Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa

Mangosorbetti:

2 kplmangoviipaleita sokeriliemessä (à 425/225g)
2 kpllimetin mehu
1 dltomusokeria

Vadelmasorbetti:

2 kplpakastevadelmia (à 250 g)
1 1/2 dltomusokeria
4 - 5 rkljäävettä

Valmistus

  1. 1

    Valuta mangot liemestä ja pakasta viipaleet. Nosta jäiset mangoviipaleet monitoimikoneeseen limettimehun ja tomusokerin kanssa. Aja tasaiseksi hileiseksi sorbetiksi. Annostele ja tarjoa heti. Aja vadelmat, jäävesi ja tomusokeri monitoimikoneessa hileiseksi sorbetiksi. Annostele ja tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025