Pinaattiravioli ja tryffelimozzarella
Pinaattiravioli ja tryffelimozzarella
Yhteistyössä

Pinaattiravioli ja tryffelimozzarella

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpkt tuorelasagnelevyjä
1 kplprk ricottajuustoa
2 kplpkt tryffelimozzarellaa
80 gtuoretta pinaattia
1 kplvalkosipulinkynsi
2 dlraastettua parmesaania
50 gvoita
1 kplsitruuna
suolaa, pippuria
tryffelillä maustettua öljyä
oliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Sekoita hienonnettu pinaatti, raastettu parmesaani ja ricottajuusto tasaiseksi massaksi, mausta suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Laita runsas ruokalusikallinen juustomassaa lasagnelevylle ja aseta toinen levy päälle. Kostuta reunat jotta pastalevyt kiinnittyvät paremmin toisiinsa. Paina reunat yhteen, voit käyttää esim. haarukkaa.

  3. 3

    Keitä ravioleja hyvin suolatussa vedessä noin 3–5 minuuttia.

  4. 4

    Kuullota kevyesti murskattu valkosipulinkynsi voissa isossa paistinpannussa, varo ettei voi ruskistu.

  5. 5

    Kasta keitetty ravioli paistetussa voissa ja aseta lautaselle.

  6. 6

    Aseta lämpimän raviolin päälle pari viipaletta tryffelimozzarellaa, oliiviöljyä, pari tippaa ryffeliöljyä, raastettua parmesaania ja hienonnettua pinaattia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä