Sekoita hienonnettu pinaatti, raastettu parmesaani ja ricottajuusto tasaiseksi massaksi, mausta suolalla ja pippurilla.
Laita runsas ruokalusikallinen juustomassaa lasagnelevylle ja aseta toinen levy päälle. Kostuta reunat jotta pastalevyt kiinnittyvät paremmin toisiinsa. Paina reunat yhteen, voit käyttää esim. haarukkaa.
Keitä ravioleja hyvin suolatussa vedessä noin 3–5 minuuttia.
Kuullota kevyesti murskattu valkosipulinkynsi voissa isossa paistinpannussa, varo ettei voi ruskistu.
Kasta keitetty ravioli paistetussa voissa ja aseta lautaselle.
Aseta lämpimän raviolin päälle pari viipaletta tryffelimozzarellaa, oliiviöljyä, pari tippaa ryffeliöljyä, raastettua parmesaania ja hienonnettua pinaattia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.