Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaattiravioli ja tryffelimozzarella

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
pkt tuorelasagnelevyjä
1 kpl
prk ricottajuustoa
2 kpl
pkt tryffelimozzarellaa
80 g
tuoretta pinaattia
1 kpl
valkosipulinkynsi
2 dl
raastettua parmesaania
50 g
voita
1 kpl
sitruuna
suolaa, pippuria
tryffelillä maustettua öljyä
oliiviöljyä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita hienonnettu pinaatti, raastettu parmesaani ja ricottajuusto tasaiseksi massaksi, mausta suolalla ja pippurilla.

2

Laita runsas ruokalusikallinen juustomassaa lasagnelevylle ja aseta toinen levy päälle. Kostuta reunat jotta pastalevyt kiinnittyvät paremmin toisiinsa. Paina reunat yhteen, voit käyttää esim. haarukkaa.

3

Keitä ravioleja hyvin suolatussa vedessä noin 3–5 minuuttia.

4

Kuullota kevyesti murskattu valkosipulinkynsi voissa isossa paistinpannussa, varo ettei voi ruskistu.

5

Kasta keitetty ravioli paistetussa voissa ja aseta lautaselle.

6

Aseta lämpimän raviolin päälle pari viipaletta tryffelimozzarellaa, oliiviöljyä, pari tippaa ryffeliöljyä, raastettua parmesaania ja hienonnettua pinaattia.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.