Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Pintasavustettu lohi ja kirkas perunasalaatti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
n. 700 g pala pintasavustettua uunivalmista lohta

Perunasalaatti

300 gperunoita
1/2 kplkesäkurpitsa juustohöylällä siivutettuna
1 kplporkkana juustohöylällä siivutettuna
1/2 kplsitruunan mehu
4 rklavokadoöljyä
1/2 kplruukkua tammenlehtisalaattia
1 kplruukku rucolaa
150 gedamamepapuja (pakaste)
1/2 kplohueksi suikaloitu fenkoli
1/2 dlsilputtua tilliä
1/2 kplkuutioitu kurkku
3 dlkeitettyjä kukkakaalin nuppuja
suolaa, pippuria, ripaus sokeria

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 175 asteeseen. Aseta lohi annospaloina uunivuokaan. Paista n. 15 minuuttia.

  2. 2

    Tarjoile perunasalaatin ja avokadokastikkeen kanssa.

  3. 3

    Keitä kuorelliset perunat suolatussa vedessä. Kuori kypsät perunat ja viipaloi isoiksi paloiksi.

  4. 4

    Keitä edamamepapuja suolatussa vedessä 6 minuuttia. Kaada vesi pois ja anna papujen jäähtyä.

  5. 5

    Keitä kukkakaalin nuppuja 4-5 minuuttia suolatussa vedessä.

  6. 6

    Esivalmistele muut vihannekset.

  7. 7

    Purista sitruunamehu kulhoon, lisää öljy, suola, pippuri, tilli, ja ripaus sokeria. Kaada perunaviipaleet joukkoon ja pyöräytä kastikkeessa.

  8. 8

    Lisää muut salaatin ainekset ja yhdistä varovasti käännellen.

  9. 9

    Tarjoile lohen ja avokadokastikkeen kanssa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025