Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| n. 700 g pala pintasavustettua uunivalmista lohta | |
| Perunasalaatti | |
|---|---|
| 300 g | perunoita |
| 1/2 kpl | kesäkurpitsa juustohöylällä siivutettuna |
| 1 kpl | porkkana juustohöylällä siivutettuna |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 4 rkl | avokadoöljyä |
| 1/2 kpl | ruukkua tammenlehtisalaattia |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| 150 g | edamamepapuja (pakaste) |
| 1/2 kpl | ohueksi suikaloitu fenkoli |
| 1/2 dl | silputtua tilliä |
| 1/2 kpl | kuutioitu kurkku |
| 3 dl | keitettyjä kukkakaalin nuppuja |
| suolaa, pippuria, ripaus sokeria | |
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Aseta lohi annospaloina uunivuokaan. Paista n. 15 minuuttia.
Tarjoile perunasalaatin ja avokadokastikkeen kanssa.
Keitä kuorelliset perunat suolatussa vedessä. Kuori kypsät perunat ja viipaloi isoiksi paloiksi.
Keitä edamamepapuja suolatussa vedessä 6 minuuttia. Kaada vesi pois ja anna papujen jäähtyä.
Keitä kukkakaalin nuppuja 4-5 minuuttia suolatussa vedessä.
Esivalmistele muut vihannekset.
Purista sitruunamehu kulhoon, lisää öljy, suola, pippuri, tilli, ja ripaus sokeria. Kaada perunaviipaleet joukkoon ja pyöräytä kastikkeessa.
Lisää muut salaatin ainekset ja yhdistä varovasti käännellen.
Tarjoile lohen ja avokadokastikkeen kanssa


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| n. 700 g pala pintasavustettua uunivalmista lohta | |
Perunasalaatti | |
| 300 g | perunoita |
| 1/2 kpl | kesäkurpitsa juustohöylällä siivutettuna |
| 1 kpl | porkkana juustohöylällä siivutettuna |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 4 rkl | avokadoöljyä |
| 1/2 kpl | ruukkua tammenlehtisalaattia |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| 150 g | edamamepapuja (pakaste) |
| 1/2 kpl | ohueksi suikaloitu fenkoli |
| 1/2 dl | silputtua tilliä |
| 1/2 kpl | kuutioitu kurkku |
| 3 dl | keitettyjä kukkakaalin nuppuja |
| suolaa, pippuria, ripaus sokeria | |
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Aseta lohi annospaloina uunivuokaan. Paista n. 15 minuuttia.
Tarjoile perunasalaatin ja avokadokastikkeen kanssa.
Keitä kuorelliset perunat suolatussa vedessä. Kuori kypsät perunat ja viipaloi isoiksi paloiksi.
Keitä edamamepapuja suolatussa vedessä 6 minuuttia. Kaada vesi pois ja anna papujen jäähtyä.
Keitä kukkakaalin nuppuja 4-5 minuuttia suolatussa vedessä.
Esivalmistele muut vihannekset.
Purista sitruunamehu kulhoon, lisää öljy, suola, pippuri, tilli, ja ripaus sokeria. Kaada perunaviipaleet joukkoon ja pyöräytä kastikkeessa.
Lisää muut salaatin ainekset ja yhdistä varovasti käännellen.
Tarjoile lohen ja avokadokastikkeen kanssa
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.