Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pintasavustettu lohi ja kirkas perunasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

n. 700 g pala pintasavustettua uunivalmista lohta

Perunasalaatti

300 g
perunoita
1/2 kpl
kesäkurpitsa juustohöylällä siivutettuna
1 kpl
porkkana juustohöylällä siivutettuna
1/2 kpl
sitruunan mehu
4 rkl
avokadoöljyä
1/2 kpl
ruukkua tammenlehtisalaattia
1 kpl
ruukku rucolaa
150 g
edamamepapuja (pakaste)
1/2 kpl
ohueksi suikaloitu fenkoli
1/2 dl
silputtua tilliä
1/2 kpl
kuutioitu kurkku
3 dl
keitettyjä kukkakaalin nuppuja
suolaa, pippuria, ripaus sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Aseta lohi annospaloina uunivuokaan. Paista n. 15 minuuttia.

2

Tarjoile perunasalaatin ja avokadokastikkeen kanssa.

3

Keitä kuorelliset perunat suolatussa vedessä. Kuori kypsät perunat ja viipaloi isoiksi paloiksi.

4

Keitä edamamepapuja suolatussa vedessä 6 minuuttia. Kaada vesi pois ja anna papujen jäähtyä.

5

Keitä kukkakaalin nuppuja 4-5 minuuttia suolatussa vedessä.

6

Esivalmistele muut vihannekset.

7

Purista sitruunamehu kulhoon, lisää öljy, suola, pippuri, tilli, ja ripaus sokeria. Kaada perunaviipaleet joukkoon ja pyöräytä kastikkeessa.

8

Lisää muut salaatin ainekset ja yhdistä varovasti käännellen.

9

Tarjoile lohen ja avokadokastikkeen kanssa

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.