Piparjuuri-broileripasteijat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Piparjuuri-broileripasteijat

timer-icon15 min
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

5 kpl
Voitaikinalevyjä
2 tl
Öljyä
300 g
Hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1 kpl
Omena
1 kpl
(125 g) piparjuurituorejuustoa

voiteluun:

1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä, hienonna kypsät suikaleet. Kuori ja hienonna omena. Sekoita broileri, omena ja tuorejuusto keskenään. Kauli voitaikinalevyjä isommiksi ja levitä täytettä levyille. Rullaa molemmista päistä pitkiä sivuja kohti keskustaa. Leikkaa rullat kuuteen osaan. Voitele pasteijat kananmunalla ja aseta leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä noin 15 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.