Pese, kuori ja leikkaa perunat paloiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Valuta keitinvesi pois, säästä halutessasi osa notkistukseen. Soseuta perunat sähkövatkaimella. Lisää suola ja maitoa tai keitinlientä niin paljon, että saat pehmeän muusin. Lisää halutessasi nokare voita. Notkista tuorejuusto ja sekoita nokareina muusin joukkoon.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
213
891
6,9 g
4,1 g
31,0 g
3,0 g
1,9 g
4,9 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli