Piparminttufondant

Arvostele resepti
4 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
75 gvoita tai margariinia
1/2 dlvehnäjauhoja
1/2 dlpiparminttukaramellirouhetta (marianne)
1/2 dlkaakaojauhetta
1 tlvaniljasokeria
1 kplmuna
1 dlsokeria

Pinnalle:

4 rklpiparminttukaramellirouhetta

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voi ja sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Sekoita voisula ja jauhot munavaahtoon vuorotellen. Jaa seos neljään paistonkestävään annosvuokaan. Ripottele karamellirouhetta leivonnaisten pinnalle. Nosta vuoat uunipellille ja paista leivonnaisia keskitasossa noin 13 minuuttia. Leivonnaiset saavat jäädä keskeltä hieman kosteiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä