Piparminttufondant

Nappaa talteen!
| 75 g | voita tai margariinia |
| 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 dl | piparminttukaramellirouhetta (marianne) |
| 1/2 dl | kaakaojauhetta |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1 kpl | muna |
| 1 dl | sokeria |
| Pinnalle: | |
|---|---|
| 4 rkl | piparminttukaramellirouhetta |
- 1.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voi ja sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Sekoita voisula ja jauhot munavaahtoon vuorotellen. Jaa seos neljään paistonkestävään annosvuokaan. Ripottele karamellirouhetta leivonnaisten pinnalle. Nosta vuoat uunipellille ja paista leivonnaisia keskitasossa noin 13 minuuttia. Leivonnaiset saavat jäädä keskeltä hieman kosteiksi.
Piparminttufondant
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 75 g | voita tai margariinia |
| 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 dl | piparminttukaramellirouhetta (marianne) |
| 1/2 dl | kaakaojauhetta |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1 kpl | muna |
| 1 dl | sokeria |
Pinnalle: | |
| 4 rkl | piparminttukaramellirouhetta |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voi ja sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Sekoita voisula ja jauhot munavaahtoon vuorotellen. Jaa seos neljään paistonkestävään annosvuokaan. Ripottele karamellirouhetta leivonnaisten pinnalle. Nosta vuoat uunipellille ja paista leivonnaisia keskitasossa noin 13 minuuttia. Leivonnaiset saavat jäädä keskeltä hieman kosteiksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























