Keitä perunat ja jäähdytä.
Sekoita piparjuuritahna, majoneesi, ranskankerma ja sitruunamehu. Sekoita kastike paloiteltujen perunoiden joukkoon.
Lisää puolet vesikrassista ja pippurimakrilli paloiteltuna, sekoita ja mausta. Nosta pippurimakrilli-perunasalaatti tarjoiluastiaan ja koristele lopulla vesikrassilla.
Vinkki! Helpommalla pääset, kun valitset salaatin pohjaksi Kulman Keittiön valmiin pesto-perunasalaatin. Se tehdään varhaisperunoista ja maustetaan omalla pestokastikkeella.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
148
619
5,8 g
2,3 g
19,8 g
1,7 g
1,2 g
2,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl piparjuuritahnaa,
Puolikkaan sitruunan mehu,
1 pussi vesikrassia,
200 g pippurimakrillia,
suolaa,
mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli