
Pippurimakrilli-perunasalaatti


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Keitä perunat ja jäähdytä.
Sekoita piparjuuritahna, majoneesi, ranskankerma ja sitruunamehu. Sekoita kastike paloiteltujen perunoiden joukkoon.
Lisää puolet vesikrassista ja pippurimakrilli paloiteltuna, sekoita ja mausta. Nosta pippurimakrilli-perunasalaatti tarjoiluastiaan ja koristele lopulla vesikrassilla.
Vinkki! Helpommalla pääset, kun valitset salaatin pohjaksi Kulman Keittiön valmiin pesto-perunasalaatin. Se tehdään varhaisperunoista ja maustetaan omalla pestokastikkeella.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
148
619
5,8 g
2,3 g
19,8 g
1,7 g
1,2 g
2,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl piparjuuritahnaa,
Puolikkaan sitruunan mehu,
1 pussi vesikrassia,
200 g pippurimakrillia,
suolaa,
mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli