Huuhtele kaali ja paprika. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise paprika, poista siemenkota ja suikaloi paprika. Laita suikaleet kulhoon.
Sekoita öljy, etikka ja mausteet. Kääntele kastike kaali-paprikasuikaleiden joukkoon. Siirrä salaatti jääkaappiin maustumaan vähintään tunniksi. Salaatti säilyy jääkaapissa muutamia päiviä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
92
385
7,0 g
0,3 g
5,3 g
5,3 g
1,7 g
1,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
punainen paprika,
ripaus suolaa,
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli