
Pohjolan salaatti


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Leikkaa salaatit ja laita ne lautasen pohjalle.
Leikkaa keitetyt kananmunat lohkoiksi.
Asettele savulohi, savuporo, simpukat ja munanlohkot kauniisti lautaselle, viimeistele savulohisalaatti karpaloilla sekä hienonnetulla persiljalla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
273
1145
15,0 g
4,0 g
1,0 g
—
2,0 g
31,0 g
2,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl karpaloita,
1 tl lehtipersilja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli