Pohjolan salaatti - Yhteishyvä

Pohjolan salaatti

Pohjolan salaatti
Annokset
1
Valmistusaika
15 min
Pohjolan salaatiksi kutsuttu savulohisalaatti saa nimensä pohjolan herkullisista raaka-aineista. Salaatissa maistuu savulohen lisäksi savuporo ja sinisimpukat. Karpalot tuovat raikasta kirpeyttä salaattiin.
Jaa Somessa

Ainekset

50 g
amerikansalaattia
50 g
lehtisalaatteja
2 kpl
kananmunaa
40 g
savulohta
20 g
savuporoa
20 g
sinisimpukoita
1 tl
karpaloita
1 tl
lehtipersilja

Näin teet

1

Leikkaa salaatit ja laita ne lautasen pohjalle.

50 g
amerikansalaattia
50 g
lehtisalaatteja
2

Leikkaa keitetyt kananmunat lohkoiksi.

2 kpl
kananmunaa
3

Asettele savulohi, savuporo, simpukat ja munanlohkot kauniisti lautaselle, viimeistele savulohisalaatti karpaloilla sekä hienonnetulla persiljalla.

40 g
savulohta
20 g
savuporoa
20 g
sinisimpukoita
1 tl
karpaloita
1 tl
lehtipersilja
Kuvat
TOK
Julkaistu: 15.11.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g1 g
Proteiinia31 g31 g
Rasvaa15 g15 g
Kuituja2 g2 g
Energiaa kj1145 1145
Energiaa kcal273 273

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl karpaloita

  • 1 tl lehtipersilja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g1 g
Proteiinia31 g31 g
Rasvaa15 g15 g
Kuituja2 g2 g
Energiaa kj1145 1145
Energiaa kcal273 273

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl karpaloita

  • 1 tl lehtipersilja

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.