Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pollo al mattone

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Naapurin Maalaiskanan Grilliperhonen (kokonainen auki leikattu kananpoika)
3 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 kpl
ruukkua oreganoa
1/2 kpl
ruukkua rosmariinia
15 kpl
salvianlehteä
50 g
huoneenlämpöistä voita
1 kpl
sitruunan mehu ja kuori
sormisuolaa, mustapippuria
maalaisleipä
folioon kääritty tiili tai kivi

Kastike:

2 dl
turkkilaista jugurttia
1/2 kpl
sitruunan mehu
1 rkl
hunajaa
puolikas murskattu valkosipulin kynsi
suolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Raasta valkosipuli ja sitruunakuori voin joukkoon.

2

Silppua yrtit ja sekoita voihin.

3

Hiero kananpoika kauttaaltaan voiseoksella, työnnä maustevoita myös nahan alle.

4

Ripottele runsaasti sormisuolaa ja pippuria pintaan.

5

Laita lintu grilliin nahkapuoli ylöspäin. Aseta tiiliskivi painoksi niin kananpoika pysyy tasaisen litteänä. Käännä 20 minuutin jälkeen. Muista, että myös tiiliskivi on hehkuvan kuuma! Liha on kypsää kun sisälämpötila on 75 astetta.

6

Jos grilli leimahtelee voimakkaasti, voi kananpojan alle laittaa folioarkin.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.