Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Poron pippuripihvi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 kpl
g  poron sisäpaistia
1 kpl
rosmariininoksa
3 kpl
valkosipulin kynttä (litistettyinä)
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
voita
suolaa ja vastarouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa poron sisäpaistista syitä vasten 4 pihviä.

2

Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja reilusti mustapippurilla.

3

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pihvejä öljyssä noin 1–2 minuuttia. Käännä pihvit ja lisää voi, rosmariini ja valkosipuli. Paista vielä 1–2 minuuttia ja valele pihvejä vaahtoavalla voilla.

4

Laita pihvit vielä 150 asteiseen uuniin ja kypsennä kunnes sisälämpö on 52 astetta.

5

Anna pihvien hetki vetäytyä ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.