Possu-omenapata

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 4 kpl | isoja perunoita (esim. rosamunda) |
| 1 rkl | öljyä |
| 400 g | porsaan suikaleita |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippurirouhetta |
| 1 rkl | sinappia |
| 4 dl | vettä |
| 2 kpl | omenaa |
| 1 rkl | hunajaa |
| 1/2 dl | persiljaa |
- 1.
Kuori ja paloittele sipuli. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuumenna öljy padassa ja paista lihasuikaleita, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää sipuli. Paista hetki käännellen ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sinapilla. Lisää pataan vesi ja perunat. Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 minuuttia. Lisää pestyt ja paloitellut omenat sekä hunaja. Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.
Possu-omenapata
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 4 kpl | isoja perunoita (esim. rosamunda) |
| 1 rkl | öljyä |
| 400 g | porsaan suikaleita |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippurirouhetta |
| 1 rkl | sinappia |
| 4 dl | vettä |
| 2 kpl | omenaa |
| 1 rkl | hunajaa |
| 1/2 dl | persiljaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele sipuli. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuumenna öljy padassa ja paista lihasuikaleita, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää sipuli. Paista hetki käännellen ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sinapilla. Lisää pataan vesi ja perunat. Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 minuuttia. Lisää pestyt ja paloitellut omenat sekä hunaja. Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












