Possu-omenapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possu-omenapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
4 kpl
Isoja perunoita (esim. rosamunda)
1 rkl
Öljyä
400 g
Porsaan suikaleita
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
1 rkl
Sinappia
4 dl
Vettä
2 kpl
Omenaa
1 rkl
Hunajaa
1/2 dl
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuumenna öljy padassa ja paista lihasuikaleita, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää sipuli. Paista hetki käännellen ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sinapilla. Lisää pataan vesi ja perunat. Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 minuuttia. Lisää pestyt ja paloitellut omenat sekä hunaja. Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.