Possu-omenapata - Yhteishyvä

Possu-omenapata

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
4 kpl
Isoja perunoita (esim. rosamunda)
1 rkl
Öljyä
400 g
Porsaan suikaleita
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
1 rkl
Sinappia
4 dl
Vettä
2 kpl
Omenaa
1 rkl
Hunajaa
1/2 dl
Persiljaa

Näin teet

1

Kuori ja paloittele sipuli. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuumenna öljy padassa ja paista lihasuikaleita, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää sipuli. Paista hetki käännellen ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sinapilla. Lisää pataan vesi ja perunat. Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 minuuttia. Lisää pestyt ja paloitellut omenat sekä hunaja. Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa