Possuburgeri
Possuburgeri
Yhteistyössä

Possuburgeri

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gporsaanjauhelihaa
1/2 kplhienonnettu chili
1 kplkananmuna
1/2 dlkorppujauhoja
1/2 dlkermaa
1/2 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
oliiviöljyä

Lisäksi:

5 kplsiivua sinihomejuustoa (esim. livradois aoc bleu d'dauvergne, homejuuston voi korvata vahvalla cheddarjuustolla)
5 rklvalkosipulimajoneesia (hellmann's-majoneesia + raastettua valkosipulinkynttä maun mukaan, mausta suolalla)
1 kplruukku rucolaa
4–5 stockmann bakery ardennais-sämpylää
nektariinisalsaa
5–10 siivua tomaattia

Nektariinisalsa:

2 kplnektariinia
1/2 kpllimen mehu
1/2 tlsokeria
1 rkloliiviöljyä
1–2 tl hienonnettua chiliä
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Kaada korppujauhot, suola, mustapippuri, hienonnettu chili, kananmuna ja kerma kulhoon. Sekoita hyvin ja anna turvota.

  2. 2

    Lisää jauheliha, sekoita ainekset hyvin ja muotoile 4-5 pihviä.  Pihvi kutistuu grillatessa, joten muotoile pihvi hieman suuremmaksi kuin haluttu lopputulos.

  3. 3

    Sivele pihvit oliiviöljyllä ja paista kuumalla grillillä tai paistinpannussa 4-5 minuuttia molemmin puolin. Pihvi ei saa jäädä raa'aksi.

  4. 4

    Kokoa hampurilainen.

  5. 5

    Pese ja kuivaa nektariinit. Hienonna nektariinit pieniksi kuutioiksi. Hienonna chili ja purista limen mehu.

  6. 6

    Sekoita ainekset yhteen ja anna maustua

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä