Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possuburgeri

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
porsaanjauhelihaa
1/2 kpl
hienonnettu chili
1 kpl
kananmuna
1/2 dl
korppujauhoja
1/2 dl
kermaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
oliiviöljyä

Lisäksi:

5 kpl
siivua sinihomejuustoa (esim. Livradois AOC Bleu d'Dauvergne, homejuuston voi korvata vahvalla cheddarjuustolla)
5 rkl
valkosipulimajoneesia (Hellmann's-majoneesia + raastettua valkosipulinkynttä maun mukaan, mausta suolalla)
1 kpl
ruukku rucolaa
4–5 Stockmann Bakery Ardennais-sämpylää
nektariinisalsaa
5–10 siivua tomaattia

Nektariinisalsa:

2 kpl
nektariinia
1/2 kpl
limen mehu
1/2 tl
sokeria
1 rkl
oliiviöljyä
1–2 tl hienonnettua chiliä
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kaada korppujauhot, suola, mustapippuri, hienonnettu chili, kananmuna ja kerma kulhoon. Sekoita hyvin ja anna turvota.

2

Lisää jauheliha, sekoita ainekset hyvin ja muotoile 4-5 pihviä.  Pihvi kutistuu grillatessa, joten muotoile pihvi hieman suuremmaksi kuin haluttu lopputulos.

3

Sivele pihvit oliiviöljyllä ja paista kuumalla grillillä tai paistinpannussa 4-5 minuuttia molemmin puolin. Pihvi ei saa jäädä raa'aksi.

4

Kokoa hampurilainen.

5

Pese ja kuivaa nektariinit. Hienonna nektariinit pieniksi kuutioiksi. Hienonna chili ja purista limen mehu.

6

Sekoita ainekset yhteen ja anna maustua

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.