Punainen sillisalaatti

Jos haluat kevyemmän salaatin, korvaa perunat omenalla.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 gmatjessillifileetä
3 kplkeitettyä kananmunaa
2 kplkeitettyä perunaa
5 - 6 kpletikkapunajuurta
2 kplmaustekurkkua
4 rklranskankermaa

Koristeeksi

2 rklhienonnettua ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja valuta sillifileet. Kuori ja kuutioi munat sekä perunat. Hienonna sillifileet, etikkapunajuuret ja maustekurkut. Kääntele ainekset sekaisin muna- ja perunakuutioiden kanssa. Lisää ranskankerma ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä. Koristele ruohosipulilla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl Hienonnettua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä