Punainen sillisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punainen sillisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos haluat kevyemmän salaatin, korvaa perunat omenalla.

Ruokavaliot

Ainekset

150 g
Matjessillifileetä
3 kpl
Keitettyä kananmunaa
2 kpl
Keitettyä perunaa
5 - 6 kpl
Etikkapunajuurta
2 kpl
Maustekurkkua
4 rkl
Ranskankermaa

koristeeksi

2 rkl
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta sillifileet. Kuori ja kuutioi munat sekä perunat. Hienonna sillifileet, etikkapunajuuret ja maustekurkut. Kääntele ainekset sekaisin muna- ja perunakuutioiden kanssa. Lisää ranskankerma ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä. Koristele ruohosipulilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 19.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

936

224

12,3 g

5,0 g

15,8 g

11,5 g

1,5 g

11,3 g

3,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Hienonnettua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli