Punajuuri-suklaakakku
Ainekset
Kuorrutus:
Koristeluun:
Valmistus
Kuumenna uuni 175-asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuiva-aineet keskenään ja sekoita munavaahtoon. Kuori ja raasta punajuuri. Sulata suklaa. Kääntele punajuuriraaste, suklaa, öljy ja omenahillo varovasti taikinaan. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita kuorrutusta varten pehmeä voi, sulatejuusto ja sokerit keskenään. Levitä kakun päälle. Koristele rouhitulla suklaalla ja pähkinöillä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.