Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
pieniä tasakokoisia tuoreita punajuuria
250 g
chevre-juustoa, esim. Melusine
hedelmäistä viinietiikakastiketta (Agretti)
rucolaa
auringonkukanversoja
mustapippuria myllysta
sormisuolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä kuorelliset punajuuret kevyesti suolatussa vedessä pehmeiksi. Laita kylmään veteen niin kuori irtoaa helpommin.

2

Kuori haaleat punajuuret ja viipaloi. Kaada vadelmalla maustettua Agretti-etikkaa reippaasti punajuurille ja anna niiden marinoitua kastikkeessa.

3

Murenna vuohenjuustoa joukkoon ja lisää rucolaa sekä versoja.

4

Tarjoa esim. grillatun karitsanfileen kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.