Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 700 g | pieniä tasakokoisia tuoreita punajuuria |
| 250 g | chevre-juustoa, esim. melusine |
| hedelmäistä viinietiikakastiketta (agretti) | |
| rucolaa | |
| auringonkukanversoja | |
| mustapippuria myllysta | |
| sormisuolaa |
Keitä kuorelliset punajuuret kevyesti suolatussa vedessä pehmeiksi. Laita kylmään veteen niin kuori irtoaa helpommin.
Kuori haaleat punajuuret ja viipaloi. Kaada vadelmalla maustettua Agretti-etikkaa reippaasti punajuurille ja anna niiden marinoitua kastikkeessa.
Murenna vuohenjuustoa joukkoon ja lisää rucolaa sekä versoja.
Tarjoa esim. grillatun karitsanfileen kera.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | pieniä tasakokoisia tuoreita punajuuria |
| 250 g | chevre-juustoa, esim. melusine |
| hedelmäistä viinietiikakastiketta (agretti) | |
| rucolaa | |
| auringonkukanversoja | |
| mustapippuria myllysta | |
| sormisuolaa |
Keitä kuorelliset punajuuret kevyesti suolatussa vedessä pehmeiksi. Laita kylmään veteen niin kuori irtoaa helpommin.
Kuori haaleat punajuuret ja viipaloi. Kaada vadelmalla maustettua Agretti-etikkaa reippaasti punajuurille ja anna niiden marinoitua kastikkeessa.
Murenna vuohenjuustoa joukkoon ja lisää rucolaa sekä versoja.
Tarjoa esim. grillatun karitsanfileen kera.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.