Puolukka-valkosuklaamousse
Puolukka-valkosuklaamousse
Yhteistyössä

Puolukka-valkosuklaamousse

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Helppo puolukka-valkosuklaamousse ei vaadi tekijältään kuin hetken, mutta vie valmistuttuaan kielen mennessään. Moussen kanssa sopii erinomaisesti myös itse tehty kinuski.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 dlpuolukkaa
100 gvalkosuklaata
1 dlkermaa
1 dlmascarpone-juustoa
1/2 dlsokeria

Valmistus

  1. 1

    Paseeraa, eli purista mehu puolukoista esimerkiksi siivilän avulla.

    MääräAinesosa
    1 dlpuolukkaa
  2. 2

    Sulata valkosuklaa joko mikrossa tai vesihauteessa.

    MääräAinesosa
    100 gvalkosuklaata
  3. 3

    Vispaa kerma ja yhdistä kaikki aineet. Koristele valkosuklaamousse tuoreilla puolukoilla.

    MääräAinesosa
    1 dlkermaa
    1 dlmascarpone-juustoa
    1/2 dlsokeria

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
TOK
16.10.2018
|
Päivitetty: 14.10.2025