
Puolukka-valkosuklaamousse


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Paseeraa, eli purista mehu puolukoista esimerkiksi siivilän avulla.
Sulata valkosuklaa joko mikrossa tai vesihauteessa.
Vispaa kerma ja yhdistä kaikki aineet. Koristele valkosuklaamousse tuoreilla puolukoilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
321
1344
27,0 g
17,3 g
16,0 g
15,0 g
0,8 g
3,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1/2 dl sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli