Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Puolukka-valkosuklaamousse

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo puolukka-valkosuklaamousse ei vaadi tekijältään kuin hetken, mutta vie valmistuttuaan kielen mennessään. Moussen kanssa sopii erinomaisesti myös itse tehty kinuski.

Ainekset

1 dl
puolukkaa
100 g
valkosuklaata
1 dl
kermaa
1 dl
mascarpone-juustoa
1/2 dl sokeria

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Paseeraa, eli purista mehu puolukoista esimerkiksi siivilän avulla.

1 dl
puolukkaa
2

Sulata valkosuklaa joko mikrossa tai vesihauteessa.

100 g
valkosuklaata
3

Vispaa kerma ja yhdistä kaikki aineet. Koristele valkosuklaamousse tuoreilla puolukoilla.

1 dl
kermaa
1 dl
mascarpone-juustoa
1/2 dl sokeria

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?

Lisää aiheesta

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 16.10.2018
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

321

1344

27,0 g

17,3 g

16,0 g

15,0 g

0,8 g

3,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1/2 dl sokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli