Puolukka-valkosuklaamousse - Yhteishyvä

Puolukka-valkosuklaamousse

Puolukka-valkosuklaamousse
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Helppo puolukka-valkosuklaamousse ei vaadi tekijältään kuin hetken, mutta vie valmistuttuaan kielen mennessään. Moussen kanssa sopii erinomaisesti myös itse tehty kinuski.
Jaa Somessa

Ainekset

1 dl
puolukkaa
100 g
valkosuklaata
1 dl
kermaa
1 dl
mascarpone-juustoa
1/2 dl sokeria

Näin teet

1

Paseeraa, eli purista mehu puolukoista esimerkiksi siivilän avulla.

1 dl
puolukkaa
2

Sulata valkosuklaa joko mikrossa tai vesihauteessa.

100 g
valkosuklaata
3

Vispaa kerma ja yhdistä kaikki aineet. Koristele valkosuklaamousse tuoreilla puolukoilla.

1 dl
kermaa
1 dl
mascarpone-juustoa
1/2 dl sokeria
Kuvat
TOK
Julkaistu: 16.10.2018
Muokattu: 18.10.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja16 g64 g
Proteiinia4 g15 g
Rasvaa27 g108 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj1344 5377
Energiaa kcal321 1284

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1/2 dl sokeria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja16 g64 g
Proteiinia4 g15 g
Rasvaa27 g108 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj1344 5377
Energiaa kcal321 1284

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1/2 dl sokeria

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.