Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raclette perinteiseen tapaan

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

raclettejuustoa (200-250 g/annos)
keitettyjä pieniä ja kiinteitä perunoita
hillosipuleita
pieniä maustekurkkuja
ilmakuivattua kinkkua (esim. prosciutto)
viipaloituja kasviksia (esim. paprika, tomaatti, sipuli, sienet)
mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valmistele raclettelisäkkeet: keitä perunat ja pilko kasvikset tarvittaessa.

2

Leikkaa raclettejuusto viipaleiksi.

3

Tämän jälkeen jokainen ruokailija voi laittaa grillipannuun juustoviipaleen ja valita grillattavat lisukkeet oman makunsa mukaan.

4

Kun juusto on sulanut ja hiukan ruskistunut grillin hehkussa, se kaadetaan grillattujen lisukkeiden päälle. Annos viimeistellään mustapippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.