Rahkapannari ja karpalosose - Yhteishyvä

Rahkapannari ja karpalosose

Rahkapannari ja karpalosose
Paloja
10
Maitorahka tekee pannukakusta ruokaisaa. Rahkapannarin kanssa maistuu marjasose. Sekoita se helposti pakastekarpaloista ja sokerista.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
6 dl
Maitoa
3 kpl
Kananmunaa
4 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
1/2 tl
Suolaa
50 g
Sulatettua margariinia

KARPALOSOSE

200 g
Pakastekarpaloita
3 rkl
Sokeria

Näin teet

1

Notkista rahka kulhossa. Sekoita joukkoon osa maidosta ja munat. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota noin puoli tuntia. Valuta taikina leivinpaperoidulle uunipannulle tai -vuokaan (n. 25 x 30 cm). Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna pannarin jäähtyä. Survo sulatetut karpalot sokerin kanssa ja tarjoile pannarin kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.12.2014
Muokattu: 17.7.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g302 g
Proteiinia9 g90 g
Rasvaa6 g60 g
Kuituja2 g16 g
Energiaa kj911 9108
Energiaa kcal218 2175

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g302 g
Proteiinia9 g90 g
Rasvaa6 g60 g
Kuituja2 g16 g
Energiaa kj911 9108
Energiaa kcal218 2175

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.