Rahkapannari ja karpalosose - Yhteishyvä

Rahkapannari ja karpalosose

Pannukakku rahkalla
Paloja
10
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
225°C
Maitorahka tekee pannukakusta ruokaisaa. Rahkapannarin kanssa maistuu marjasose. Sekoita marjasose helposti pakastekarpaloista ja sokerista.
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
(1 prk) maitorahkaa
6 dl
Maitoa
3 kpl
Kananmunaa
4 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
1/2 tl
Suolaa
50 g
Sulatettua margariinia

KARPALOSOSE

200 g
Pakastekarpaloita
3 rkl
Sokeria

Näin teet

1

Notkista rahka kulhossa. Sekoita joukkoon osa maidosta ja munat.

250 g
(1 prk) maitorahkaa
6 dl
Maitoa
3 kpl
Kananmunaa
2

Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota noin puoli tuntia.

4 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Vaniljasokeria
50 g
Sulatettua margariinia
2 rkl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
3

Valuta taikina leivinpaperoidulle uunipannulle tai -vuokaan (n. 25 x 30 cm). Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

4

Anna pannarin jäähtyä. Survo sulatetut karpalot sokerin kanssa ja tarjoile pannarin kera.

200 g
Pakastekarpaloita
3 rkl
Sokeria
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.12.2014
Muokattu: 18.3.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g304 g
Proteiinia10 g95 g
Rasvaa6 g60 g
Kuituja2 g16 g
Energiaa kj923 9231
Energiaa kcal220 2204

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g304 g
Proteiinia10 g95 g
Rasvaa6 g60 g
Kuituja2 g16 g
Energiaa kj923 9231
Energiaa kcal220 2204

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.