Notkista rahka kulhossa. Sekoita joukkoon osa maidosta ja munat.
Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota noin puoli tuntia.
Valuta taikina leivinpaperoidulle uunipannulle tai -vuokaan (n. 25 x 30 cm). Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Anna pannarin jäähtyä. Survo sulatetut karpalot sokerin kanssa ja tarjoile pannarin kera.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
923
220
6,0 g
1,9 g
30,4 g
11,5 g
1,6 g
9,5 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli