Ranskalainen kalakeitto
Ainekset
Lisäksi:
Valmistus
Kiehauta kalaliemi. Lisää joukkoon simpukoista valutettu liemi. Mausta liemi tomaattisoseella, valkosipulilla ja timjamilla. Lisää kiehuvaan liemeen pakastekasvikset ja kalakuutiot. Mausta mustapippurilla sekä halutessasi sitruunamehulla. Keitä hiljalleen 5–10 minuuttia riippuen käytätkö tuoretta tai pakastekalaa.
Lisää simpukat. Kuumenna ja tarkista maku. Lisää keittoon runsaasti hienonnettua basilikaa. Tarjoa lisänä murskatulla valkosipulilla maustettua majoneesia ja patonkia tai paahtoleipäviipaleita, jotka on voideltu margariinilla ja joille on siroteltu persiljaa tai timjamia ja pantu kuumaan uuniin muutamaksi minuutiksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.