Kuori ja paloittele raparperi. Keitä sitruunankuoripalaa 5 minuuttia makeassa mehussa ennen kuin lisäät raparperipalat.
Keitä raparperi pehmeäksi, suurusta vesitilkkaan sekoitetulla perunajauholla. Tarkista makeus.
Kaada kulhoon ja ripottele kiisselin pinnalle hieman sokeria. Jäähdytä ja nouki sitruunankuori pois kiisselistä.
Valmista mascarponevaahto: Vaahdota keltuainen sokerin kera, lisää mascarpone ja mausta punssilla ja vaniljalla. Vaahdota valkuainen ja lisää se mascarponevaahtoon varovasti. Jäähdytä vähintään 4 tuntia jääkaapissa.
Annostele kiisseli jälkiruokakulhoon ja tee lusikalla mascarponepallo kiisselin päälle.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.