Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Raparperikiisseli ja vaniljainen mascarponevaahto

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gtuoreita raparperinpaloja
7 dlvettä
2 dlseljankukanmehua
1/2 kplsitruunan kuori
2dl vaaleaa ruokosokeria

Suurus

3 rklperunajauhoja
1/2 dlvettä

Mascarponevaahto

1 kplprk mascarpone-tuorejuustoa
1 kplmunankeltuainen + 4 rkl sokeria
1 rklpunssia
1/2 kplvaniljatangon sisus
1 kplvalkuainen

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele raparperi. Keitä sitruunankuoripalaa 5 minuuttia makeassa mehussa ennen kuin lisäät raparperipalat.

  2. 2

    Keitä raparperi pehmeäksi, suurusta vesitilkkaan sekoitetulla perunajauholla. Tarkista makeus.

  3. 3

    Kaada kulhoon ja ripottele kiisselin pinnalle hieman sokeria. Jäähdytä ja nouki sitruunankuori pois kiisselistä.

  4. 4

    Valmista mascarponevaahto: Vaahdota keltuainen sokerin kera, lisää mascarpone ja mausta punssilla ja vaniljalla. Vaahdota valkuainen ja lisää se mascarponevaahtoon varovasti. Jäähdytä vähintään 4 tuntia jääkaapissa.

  5. 5

    Annostele kiisseli jälkiruokakulhoon ja tee lusikalla mascarponepallo kiisselin päälle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä