Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ravunpyrstöpasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 rkl
oliiviöljyä
300 g
spagettia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
prk ravunpyrstöt tilliliemessä
2 dl
Arla Lempi hapatettua kermaa
1 kpl
kananmuna
1/2 kpl
sitruunan mehu
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
150 g
parmesaania
1/2 dl
ruohosipulia hienonnettuna

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna valkosipuli. Lämmitä oliiviöljy pannussa ja kuullota valkosipulinkynnet matalalla lämmöllä.

2

Keitä spagetti, jätä purutuntuma. Valuta kuiviksi ja kaada takaisin kattilaan. Tee kermaseos sillä aikaa.

3

Sekoita kulhossa kerma, kananmuna, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Raasta parmesaani.

4

Lisää lopuksi parmesaani ja sekoita kunnes juusto on sulanut pastan joukkoon. Ripottele päälle ruohosipulit ja tarjoa heti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 23.8.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.