Yhteistyössä: Kulman Keittiö

30 min

Nappaa talteen!
Riisimuropohjainen Nutella-jäätelökakku hurmaa kuumana kesäpäivänä niin lapset kuin aikuisetkin. Hasselpähkinästä ja sokerista tehty praliini tuo mukaan mukavaa rousketta ja Nutella vie kielen mennessään.
| 1 l | vaniljajäätelöä |
| 250 g | suklaata |
| 1 l | riisimuroja |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 dl | hasselpähkinöitä |
| 1/2 dl | nutellaa |
Ota jäätelö sulamaan.
Sulata suklaa varovasti mikrossa ja sekoita riisimuroihin. Painele seos piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja jäähdytä kunnes suklaa on kovettunut.
Sulata sokeri paistinpannulla ja anna ruskistua, mutta varo polttamasta. Sekoita hasselpähkinät karamellisoituun sokeriin, levitä seos leivinpaperille ja anna kovettua. Rouhi kovettunut hasselpähkinä-sokeriseos veitsellä karkeaksi rouheeksi.
Sekoita Nutella, osittain sulanut vaniljajäätelö sekä puolet hasselpähkinöistä ja levitä riisimuropohjalle. Pakasta kunnes jäätelö on kovettunut. Koristele Nutella-jäätelökakku lopuilla pähkinöillä ja suklaarouheella ja tarjoile.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Riisimuropohjainen Nutella-jäätelökakku hurmaa kuumana kesäpäivänä niin lapset kuin aikuisetkin. Hasselpähkinästä ja sokerista tehty praliini tuo mukaan mukavaa rousketta ja Nutella vie kielen mennessään.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | vaniljajäätelöä |
| 250 g | suklaata |
| 1 l | riisimuroja |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 dl | hasselpähkinöitä |
| 1/2 dl | nutellaa |
Ota jäätelö sulamaan.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | vaniljajäätelöä |
Sulata suklaa varovasti mikrossa ja sekoita riisimuroihin. Painele seos piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja jäähdytä kunnes suklaa on kovettunut.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | suklaata |
| 1 l | riisimuroja |
Sulata sokeri paistinpannulla ja anna ruskistua, mutta varo polttamasta. Sekoita hasselpähkinät karamellisoituun sokeriin, levitä seos leivinpaperille ja anna kovettua. Rouhi kovettunut hasselpähkinä-sokeriseos veitsellä karkeaksi rouheeksi.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 dl | hasselpähkinöitä |
Sekoita Nutella, osittain sulanut vaniljajäätelö sekä puolet hasselpähkinöistä ja levitä riisimuropohjalle. Pakasta kunnes jäätelö on kovettunut. Koristele Nutella-jäätelökakku lopuilla pähkinöillä ja suklaarouheella ja tarjoile.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 dl | nutellaa |
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
857
Energiaa kcal
3588
Energiaa kj
43,5 g
Rasvaa
20,5 g
Tyydyttynyttä rasvaa
98,5 g
Hiilihydraatteja
68,3 g
Sokereita
4,5 g
Kuituja
16,0 g
Proteiinia
0,9 g
Suolaa
857
Energiaa kcal
3588
Energiaa kj
43,5 g
Rasvaa
20,5 g
Tyydyttynyttä rasvaa
98,5 g
Hiilihydraatteja
68,3 g
Sokereita
4,5 g
Kuituja
16,0 g
Proteiinia
0,9 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 0.5 dl Nutellaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli