Riisimurotryffelit
Kappaleita
30
Valmistusaika
15 min
Ainekset
50 g
Margariinia
1 kpl
(90 g) vaahtokarkkeja
6 dl
Riisimuroja
PINNALLE
200 g
Tummaa suklaata
Näin teet
1
Sulata kattilassa margariini ja vaahtokarkit. Nosta kattila syrjään liedeltä ja sekoita joukkoon riisimurot. Anna jäähtyä ihan hetkisen, kunnes pystyt käsittelemään massaa.Nosta ruokalusikallinen massaa ja pyörittele käsien välissä pieniä pallosia. Tee kaikki pallot valmiiksi.Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Pistä grillitikku tai pikkuhaarukka palloon ja pyörittele sulassa suklaassa. Valuta ylimääräinen suklaa suklaakupin päällä ja nosta palloset jähmettymään ritilälle.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
Muokattu: 15.11.2018