Riisimurotryffelit

Arvostele resepti
30 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
50 gmargariinia
1 kpl(90 g) vaahtokarkkeja
6 dlriisimuroja

Pinnalle

200 gtummaa suklaata

Valmistus

  1. 1

    Sulata kattilassa margariini ja vaahtokarkit. Nosta kattila syrjään liedeltä ja sekoita joukkoon riisimurot. Anna jäähtyä ihan hetkisen, kunnes pystyt käsittelemään massaa.Nosta ruokalusikallinen massaa ja pyörittele käsien välissä pieniä pallosia. Tee kaikki pallot valmiiksi.Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Pistä grillitikku tai pikkuhaarukka palloon ja pyörittele sulassa suklaassa. Valuta ylimääräinen suklaa suklaakupin päällä ja nosta palloset jähmettymään ritilälle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä