Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rivieran kasvispaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kesäkurpitsa
2 kpl
Isoa tomaattia
100 g
Vuohenjuustoa
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Provencen yrttiseosta
3 rkl
Parmesaaniraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit. Nostele öljyttyyn uunivuokaan lomittain kesäkurpitsaa, tomaattia ja vuohenjuustoa. Ripottele pinnalle mausteet ja juustoraaste. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.