Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rosmariini crème brûlée

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 dl
kermaa
1 dl
maitoa
1 1/2 dl
sokeria
1 kpl
rosmariinin oksa
5 kpl
kananmunankeltuaisia
ruokokidesokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita kerma, maito, sokeri ja rosmariini kattilaan ja kiehauta seos.

2

Lisää keltuaiset siivilällä sekoittaen hieman jäähtyneeseen seokseen.

3

Siivilöi rosmariini seoksesta ja jaa massa tasaisesti neljään eri brulee vuokaan.

4

Paista uunissa 110 asteessa noin 50 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt. Nosta vuoat jääkappiin jäähtymään.

5

Ripottele jäähtyneen bruleen päälle ruokokidesokeria ja polta kaasupolttimella tai grillaa uunissa grilli vastuksen alla kunnes sokeri karamellisoituu.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.