Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Rosmariini crème brûlée

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 dlkermaa
1 dlmaitoa
1 1/2 dlsokeria
1 kplrosmariinin oksa
5 kplkananmunankeltuaisia
ruokokidesokeria

Valmistus

  1. 1

    Laita kerma, maito, sokeri ja rosmariini kattilaan ja kiehauta seos.

  2. 2

    Lisää keltuaiset siivilällä sekoittaen hieman jäähtyneeseen seokseen.

  3. 3

    Siivilöi rosmariini seoksesta ja jaa massa tasaisesti neljään eri brulee vuokaan.

  4. 4

    Paista uunissa 110 asteessa noin 50 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt. Nosta vuoat jääkappiin jäähtymään.

  5. 5

    Ripottele jäähtyneen bruleen päälle ruokokidesokeria ja polta kaasupolttimella tai grillaa uunissa grilli vastuksen alla kunnes sokeri karamellisoituu.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025