Rosmariiniteeleivät | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rosmariiniteeleivät

Fork and knife
16 Palaa
Fork and knife
16 Palaa

Ruokavaliot

Ainekset

100 g
(1 pussi) perunasosejauhetta
2 3/10 dl
Täysjyvävehnäjauhoja
1 tl
Kuivattua rosmariinia
2 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Juustoraastetta
1 dl
Juoksevaa margariinia
1 kpl
(200 g) kermaviiliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Yhdistä kulhossa kaikki kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää juokseva margariini ja kermaviili. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina neljään osaan. Taputtele palat jauhotetuin käsin tasaisiksi pyörylöiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jaa kukin pyörylä taikinapyörällä tai veitsellä neljään osaan. Paista teeleivät 225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Nauti mahdollisimman tuoreina.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.