Rosmariiniteeleivät

Nappaa talteen!
| 100 g | (1 pussi) perunasosejauhetta |
| 2 3/10 dl | täysjyvävehnäjauhoja |
| 1 tl | kuivattua rosmariinia |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 dl | juustoraastetta |
| 1 dl | juoksevaa margariinia |
| 1 kpl | (200 g) kermaviiliä |
- 1.
Yhdistä kulhossa kaikki kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää juokseva margariini ja kermaviili. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina neljään osaan. Taputtele palat jauhotetuin käsin tasaisiksi pyörylöiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jaa kukin pyörylä taikinapyörällä tai veitsellä neljään osaan. Paista teeleivät 225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Nauti mahdollisimman tuoreina.
Rosmariiniteeleivät
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | (1 pussi) perunasosejauhetta |
| 2 3/10 dl | täysjyvävehnäjauhoja |
| 1 tl | kuivattua rosmariinia |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 dl | juustoraastetta |
| 1 dl | juoksevaa margariinia |
| 1 kpl | (200 g) kermaviiliä |
Valmistus
- 1
Yhdistä kulhossa kaikki kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää juokseva margariini ja kermaviili. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina neljään osaan. Taputtele palat jauhotetuin käsin tasaisiksi pyörylöiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jaa kukin pyörylä taikinapyörällä tai veitsellä neljään osaan. Paista teeleivät 225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Nauti mahdollisimman tuoreina.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












